İçeriğe geç

Gül Yağı Dişil Enerji Arttırır Mı

Gül yağı dişil enerjiyi artırır mı?

Lavanta, ylang-ylang ve gül esansiyel yağları, kadın enerjisini etkili bir şekilde artıran aromaterapi yağlarından sadece birkaçıdır.

Gül yağı aurayı yükseltir mi?

Uyarıcıdır ve hazzı artırır. Gül Esansiyel Yağı 1ml – (Kulak arkasına uygulama) Kadınsı enerjiyi artırır ve auranızı güçlendirir. Yukarıdaki bölgelere uygulamadan önce esansiyel yağları seyreltmeniz önerilir.

Gül yağı frekansı yükseltir mi?

Kişinin enerjisini ve titreşimini arttırır. Olumsuz düşüncelerden uzaklaştırır. Hafızayı güçlendirici ve stres azaltıcı özelliği vardır. Meditasyon için kullanılabilir.

Gül çayı dişil enerji yükseltir mi?

🌷 Kadın enerjisini arttırıcı özelliği vardır. 🌷 Sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. 🌷 Ağrı kesici özelliği olduğu bilinmektedir. 🌷 Nefes almayı rahatlatıcı etkisi vardır.

Göbek deliğine gül yağı sürmek ne işe yarar?

Göbek deliğine gül yağı sürmek adet sancılarına iyi gelir. Ayrıca kanınızı temizlemeye ve cildinizi beslemeye yardımcı olur. Ayrıca iltihap ve enfeksiyonları tedavi etmede etkilidir.

Dişil enerji ne yükseltir?

Peki kadınsı enerjiyi nasıl artırabilirsiniz? Bir şeyle savaşmak ve sertleşmek kadınlardaki erkeksi enerjiyi güçlendirse de zamanla kadınsı enerjiyi zayıflatır. Ancak sevmek, üretmek ve hoşgörülü olmak kadınsı enerjiyi artırır. Dahası, cinsel dürtüleri reddetmek de kadınsı enerjiyi zayıflatır.

Gül yağı özel bölgeye sürülür mü?

Gül yağı, yüz üzerindeki faydalı etkileri nedeniyle kadınlar tarafından tercih edilir. Gül yağının rahatlatıcı ve sakinleştirici bir etkisi olduğundan, cilde uygulamadan sadece koklamak yeterli olabilir. Esansiyel bir yağ olduğundan, iç mekanlarda hoş bir oda kokusu olarak da kullanabilirsiniz.

Gül yağı hangi çakrayı açar?

Ürün Özellikleri ve Faydaları: – Dünyayla Sevgi Bağları: Doğal Gül Esansiyel Yağı, kalp çakrasını canlandırarak kişisel sevgi bağlarınızı güçlendirir. – Meditasyon Arkadaşı: Yoga veya meditasyon pratiğiniz sırasında kullanmak için idealdir ve sizi daha derin bir içsel yolculuğa çıkarır.

Göbek deliğine neden gül suyu dökülür?

Enerji akışını dengeler: Karın bölgesi vücudumuzun enerji merkezidir. Gül suyunu buraya uygulamak enerji akışınızı dengeleyerek kendinizi daha canlı ve dinamik hissetmenizi sağlayabilir.

Gül yağı vücutta nereye sürülür?

Sivilce ve aknelere karşı: Saf gül yağı antibakteriyel özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde akne ve sivilce sorunlarına karşı kullanılabilir. Yara iyileşmesi: Gül yağı küçük kesikleri, yaraları veya cilt tahrişlerini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Gül yağı enerjisi nasıl kullanılır?

Gül yağı, 320 MHz enerjiye sahip tek bitkisel yağ özütü olarak bilinir. Enerjiyi artırmak için gül yağını nasıl kullanmalıyız? Saf gül yağını burun ucuna, bileklerin iç kısmına, kulağın arkasına ve atardamarlara ve toplardamarlara uygulayabilirsiniz. 1 ml saf gül yağı düzenli kullanımla 60 gün boyunca kullanılabilir.

Gül kokusu frekansı yükseltir mi?

Bu yüzden Sufiler yüzyıllardır Gül suyuna değer vermiş ve sık sık kullanmışlardır. Gülü kokladığımızda, hissettiğimiz koku beynimizin frekansını bir anlığına inanılmaz derecede artırır. Frekansı artırmanın birçok faydası vardır.

Hangi yağlar dişil enerjiyi yükseltir?

Lavanta, ylang ylang ve gül yağı gibi afrodizyak esansiyel yağlar kadınların enerjisini artırma açısından en çok tercih edilen aromaterapi yağlarındandır. Şişenin şekli stok durumuna göre değişmektedir.

Dişil enerjisi yüksek kadın nasıl olur?

Kadınsı enerji, hassasiyeti, sezgiselliği ve uyum sağlamayı vurgulayan bir enerji türüdür. Bu enerjiye sahip kişiler ilişkilerde empati ve anlayış gösterme eğilimindedir, çevrelerine kolayca uyum sağlarlar ve yüksek duygusal zekaya sahiptirler.

Karanlık dişil enerji nedir?

Karanlık dişil, artık bize hizmet etmeyen şeyleri bırakmanın, bilinmeyene güvenmenin, içimizdeki güçle yeniden bağlantı kurmanın, bedenimizde ve enerjimizde kendimizi evimizde hissetmenin, yaratıcılığa erişmenin ve sınırlarımızı ve ihtiyaçlarımızı güçlendirmenin anahtarıdır.

Gül yağı cinsellikte nasıl kullanılır?

Hoş kokusuyla cinsel açıdan uyarıcı bir etkiye sahip olan yağ, seksten daha fazla zevk almanızı sağlayabilir. Gül yağı nedir ve faydaları nelerdir? Alerji testinden sonra gül yağını bir masaj yağıyla seyreltebilir ve kendinize ve eşinize masaj yapabilirsiniz.

Dişil enerji için hangi koku?

Kadınsı enerji için güzel bir aşk kokusu olarak, ylang ylang, paçuli ve sedir karışımı denenmeye değer. Erkeksi enerji için, yeşil mandalina ve sandal ağacı karışımı kullanılabilir.

Gül yağı enerjisi nasıl kullanılır?

Gül yağı, 320 MHz enerjiye sahip tek bitkisel yağ özütü olarak bilinir. Enerjiyi artırmak için gül yağını nasıl kullanmalıyız? Saf gül yağını burun ucuna, bileklerin iç kısmına, kulağın arkasına ve atardamarlara ve toplardamarlara uygulayabilirsiniz. 1 ml saf gül yağı düzenli kullanımla 60 gün boyunca kullanılabilir.

Dişil enerji yağı nedir?

Crystalclem Beauty’nin özel formülü Kadınsı Enerji Yağı, kadınsı enerjinizi ve içsel dengenizi güçlendirmek için özenle geliştirilmiştir. Doğal ve saf bitkisel yağlardan hazırlanan bu masaj yağı, cildinizi beslerken ruhunuza huzur ve denge getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir