İçeriğe geç

E-Devlet E-Imza Uygulaması Nasıl Kurulur

E-devlet imza uygulaması nasıl yüklenir?

Masaüstünüzde bulunan e-İmza uygulamasını açın ve ekrana gelen işlem kodunu girin. (Bilgisayarınıza e-Devlet Kapısı e-İmza uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirmek için tıklayınız. Daha önce indirdiyseniz tekrar indirmenize gerek yoktur.) İmzalama işlemini tamamlayınız.

E-imza uygulaması hangi programla açılır?

e-Devlet e-İmza uygulaması, bilgisayarda çalışan bir Java uygulamasıdır. Bu uygulamayı Java Web Start yazılımını kullanarak giriş ekranındaki e-İmza sekmesinden indirip çalıştırabilirsiniz.

E-devlet mobil imza nasıl açılır?

E-devlet mobil imzası almak için bilgisayarınıza e-devlet portalının e-imza uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra e-devlet şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra web sitesinde belirtilen talimatlara göre e-imzanızı kolayca alabilirsiniz. E-imza uygulamasını bir kez indirmeniz yeterlidir.

E-devlet e-imza uygulaması kart tipi nedir?

E-imzanızın kurulumunu tamamladıktan sonra .tr’ye kayıt yaptırmak için kart türünü TÜBİTAK-AKİS olarak seçmeniz yeterlidir.

E-imza nasıl aktive edilir?

E-devlet web sitesini ziyaret ederek kendi hesabınıza giriş yapın. Arama düğmesine “e-Kayıt” yazın ve “e-Kayıt Onay Prosedürleri (BTK)” seçeneğini seçin. Görünen listelerden “Güvenli e-İmza” ve sertifika sağlayıcınızın adını seçin. Ayrıntılarınızın doğru olduğunu onayladıktan sonra sertifikanızın aktivasyon süreci tamamlanır.

E-devlet e-imza için hangi Java?

Uyarı: Bu işlem tüm işletim sistemleri için yapılmalıdır. Kullanıcı kartında “Uygulama Tetikleme Altyapısı” seçeneği olarak Java seçilmeli ve “E-İmza Java JNLP” onay kutusu işaretlenmelidir.

E-imza bilgisayara nasıl yüklenir?

E-imzanızı bilgisayarınızın USB portuna takın. Daha sonra buraya tıklayın. Açılan sayfada e-Token seçeneğini seçin ve işletim sisteminize göre kurun. İmzalamak istediğiniz web sitesine veya uygulamaya giriş yaptıktan sonra PIN kodunuzu girerek imzalayabilirsiniz.

E-devlet’e-imza ücretli mi?

T.C. Kimlik kartına elektronik imza yükleme işlemi nüfus kayıt merkezleri aracılığıyla yapılmakta olup, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü vatandaşlardan herhangi bir ücret talep etmemektedir.

E-imza kurulumdan sonra ne yapılır?

4) Kurulum tamamlandıktan sonra sertifikanızın girilmesi gerekmektedir. Bunun için ONLINE sekmesinden “Nitelikli elektronik sertifika işlemleri” sekmesini seçiniz. Açılan sayfada “Şifre girişi” butonuna tıklayın, gerekli bilgileri giriniz ve “GİRİŞ” butonuna tıklayınız.

E-devlet mobil imza ücreti ne kadar?

FiyatlarPaket adıFiyatlarMobil İmza 3 aydan itibaren*60 TL / 3 ayMobil İmza Aylık Standart*34 TL / ayMobil İmza Aylık Kamu*20 TL / ayMobil İmza Aylık Avukat*27 TL / ay5 satır daha

Mobil imza nasıl aktif hale getirilir?

Belgeleriniz Türk Telekom arşiv merkezine ulaştıktan sonra 48 saat içerisinde Türk Telekom müşteri hizmetleri (444 1 500) sizi arayarak kimlik doğrulamanızı yapacaktır. Kimlik doğrulamada herhangi bir sorun yoksa mobil imza hizmetiniz aktif hale getirilecektir.

E-imza ile mobil imza arasındaki fark nedir?

Mobil elektronik imza, mobil bir cihaz kullanılarak oluşturulan elektronik bir imzadır. Mobil elektronik imza ile elektronik imza arasındaki tek fark, mobil bir cihaza takılan bir SIM kartın elektronik imza oluşturmak için bir araç olarak kullanılmasıdır.

E-devlet e-imza uygulaması nasıl çalıştırılır?

Elektronik imza kullanarak E-Devlet Kapısı’na nasıl giriş yaparım? • “e-İmza” seçeneğine tıklanır. … E-Devlet Kapısı elektronik imzası kullanılırken, kullanılacak elektronik imzaya karşılık gelen kimlik numarası giriş ekranına yazılır. Yukarıdaki ekrandaki işlem kodu, aşağıdaki ekrandaki ilgili alana yazılır. • … Girilecek sertifika seçilir. •

E-imza kaç TL?

E-İmza Fiyatları PTT güvencesiyle merkezlerimizde yapacağınız e-imza başvurularınız için geçerli fiyatlar (tüm vergiler dahil): 1 yıllık e-imza 1.199,00 TL. 2 yıllık e-imza 1.

Mobil imza nedir, nasıl alınır?

Mobil imza, GSM operatörleri tarafından sunulan ve SIM kartta tanımlanan e-imza sertifikasıyla kullanılan bir imza hizmetidir. Mobil imza almak için mevcut GSM operatörlerine başvurmanız yeterlidir. Mobil imza sertifikanız tanımlandıktan sonra çeşitli e-imza altyapılarında kullanılabilir.

Uets’e-imza uygulaması nasıl indirilir?

E-imza ile; UETS hesabı olan müşteri, portal ekranında yukarıda gösterilen e-imza butonuna tıklar. E-imza butonuna tıklandığında yukarıdaki ekran açılır. Ekranda bulunan “Uygulamayı indirmek için tıklayın” bağlantısına tıklanarak uygulama indirilir.

Mobil imza nasıl aktif edilir?

Belgeleriniz Türk Telekom arşiv merkezine ulaştıktan sonra 48 saat içerisinde Türk Telekom müşteri temsilcilerimiz (444 1 500) tarafından aranarak kimlik doğrulamanız yapılacaktır. Kimlik doğrulamasında herhangi bir sorun olmaması durumunda mobil imza hizmetiniz aktif hale getirilecektir.

E-devlet mobil imza kaç TL?

FiyatlarPaket adıFiyatlarMobil İmza 3 aydan itibaren*60 TL / 3 ayMobil İmza Aylık Standart*34 TL / ayMobil İmza Aylık Kamu*20 TL / ayMobil İmza Aylık Avukat*27 TL / ay5 satır daha

E-devlet’e-imza ücretli mi?

T.C. Kimlik kartına elektronik imza yükleme işlemi nüfus kayıt merkezleri aracılığıyla yapılmakta olup, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü vatandaşlardan herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ödemeyi Elden Alan Gaziantep Escort